петък, 3 май 2024 г.

Тръмп е най-добрият президент в историята на САЩ, смятат републиканците

Социологическо проучване на Economist/YouGov показва, че бившият президент Доналд Тръмп е изключително влиятелен и най-вероятно ще бъде отново кандидатът на Републиканската партия за президент през 2024 година. 36% от републиканците  определят именно Доналд Тръмп като най-добрия президент в историята на САЩ. За 18% от републиканците такъв е Роналд Рейгън, за 13% – Ейбрахам Линкълн, а според 11% – Джордж Вашингтон.

Тези данни отново стреснаха таласъмите от световното либерално блато, които засилиха атаките си срещу Доналд Тръмп и неговите поддръжници. След указанията от централата на Демократическата партия и българските медии, подкрепяни от либерално соросоидните грантове, се включиха в битката срещу Тръмп. Това е причината за нервния коментар в „Дневник“: „След като той (разбирайте Тръмп) провокира кървав щурм срещу Капитолия миналия месец, Републиканската партия обмисляше да се отърве от погазващия нормите бивш президент. В крайна сметка обаче само седем от 50-те републиканци в Сената гласуваха за осъждането на Тръмп по време на историческия втори процес за импийчмънт срещу него в събота. За лоялистите на Тръмп неговото оправдаване носи своеобразна реабилитация и нова връзка с лоялната база на бившия президент. За противниците на Тръмп в Републиканската партия това е още един тревожен знак, че партията продължава да залита в опасна посока със слабо желание да привлече отново умерените, жените и завършилите колеж избиратели, които Тръмп отчужди“.

Очевидно подобни текстове се съчиняват от либералните цензори във Вашингтон, които ги свеждат за изпълнение на подизпълнители като Иво Прокопиев в България.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html