петък, 3 май 2024 г.

Доведената дъщеря на Камала Харис стана манекенка

Ела Емхоф, доведената дъщеря на вицепрезидента на САЩ Камала Харис, дебютира като манекенка на Седмицата на модата в Ню Йорк, като дефилира за бранда „Проенца Шулер“, предаде Франс прес.

Това стана един месец, след като Ела Емхоф направи силно впечатление по време на церемонията по встъпване в длъжност на президента на САЩ Джо Байдън.

Ела е студентка последна година в училището по дизайн „Парсънс“. Тя бе сред манекенките, заснети във филм и представящи виртуално заради пандемията моделите на модната къща Проенца Шулер“

Двадесет и една годишната Емхоф дефилира последователно с черен тренчкот от кожа, с дълго сиво палто и с черно сако с панталон в рамките на колекцията есен зима на марката.

„Това беше първата ми проява на модния подиум, коментира Ела, и поради тази причина се чувствах малко нервна“. Филмът с манекените на „Проенца Шулер“ е бил заснет на открито преди няколко седмици в Ню Йорк при температура минус 10 градуса по Целзий.

Ела Емхоф е дъщеря на Дъг Емхоф и на Кърстин Макин, с която адвокатът се разведе през 2009 година, след което през 2014 г. се ожени  за сегашния вицепрезидент на САЩ Камала Харис.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html