петък, 3 май 2024 г.

Щангистът Антон Коджабашев води листата на АБВ в Бургас

Лидерът на партия АБВ Румен Петков няма да се кандидатира за депутат. Това обяви той  на пресконференция в Бургас.

„Ще участвам в кампанията изключително активно – всеки ден, но няма да ме видите в нито една листа. Не съм кандидат за нищо! Стремежът ми да запазим обществото не е продиктуван от някакви лични амбиции, цели и намерения. Бил съм кмет, министър, депутат и не е редно пак да искам да видя себе си някъде. Обидно е към обществото!”,  обясни Петков.

Румен Петков и Антон Коджабашев, снимка Интернет

Пред журналисти той представи водачът на листата за Бургаска област. Това е неколкократният световен и европейски шампион по вдигане на тежести Антон Коджабашев, областен председател на партията.

Втори в листата ще бъде изтъкнатият бургаски юрист Георги Сталев. Следват областният председател на Женската структура на партия АБВ в Бургас Ирена Михайлова, доц. Камен Сейменлийски, доц. Силвия Лецковска, Александър Стефанов, Мехмед Мустафа, Руска Стефанова, Валя Георгиева.

„Всички са се доказали  в годините със своята лоялност към българския народ. Всички те са готови да помогнат в тази нелека работа – промяната в България да бъде осъществена”, каза Коджабашев.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html