вторник, 30 април 2024 г.

„Левски“ подписва с босненец

„Левски“ ще привлече десния бек Драган Михайлович, информира кипърското издание „Kerkida“. 29-годишният футболист се очаква официално да подпише със „сините“ до 24 часа.

Михайлович е разтрогнал договора си с АПОЕЛ (Никозия) и в момента е свободен агент.

Той е роден в Босна и Херцеговина, но има и швейцарско гражданство, така че няма да заема място в квотата извън ЕС. Кариерата на Михайлович започва в „Белинцона“, а след това играе и за „Лугано“, след което преминава в АПОЕЛ (Никозия).

Той има мачове за националните отбори на Швейцария U19 и U20.

През кариерата си 177-сантиметровият бек е бил част от школата на „Парма“, но няма мачове за мъжкия тим на италианския клуб.

В същото време треньорът на „сините“ Славиша Стоянович призна, че има нужда от човек в клуба, който да помага при комуникацията и евентуално да играе ролята на спортен директор.

Словенецът допълни още, че е провел разговор с Павел Колев след завръщането от Кипър. „Имахме среща, когато се върнах от подготовка. Говорихме на маса какво е било преди и какво ще бъде за напред. По някое време той трябва да си тръгне. Открит разговор. Това е. С Наско Сираков има добра комуникация. Постоянно говорим по различни теми. Мисля, че комуникацията и отношението между нас е ок“, каза пред dsport Стоянович.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html