петък, 3 май 2024 г.

Национал подписа с „Болоня“

Защитникът на ЦСКА Валентин Антов ще играе в „Болоня“ през пролетта. Новината беше официално потвърдена и от двата клуба.

Младият капитан на „червените“ е преотстъпен на тима от Серия „А“ до лятото. В договора има опция за откупуване на правата му.

Според медиите на Апенините ЦСКА ще получи 500 хиляди евро за времето, в което Антов ще рита за „Болоня“. Италианците ще трябва да извадят още 3 милиона евро, ако искат да го вземат за постоянно след края на кампанията.

„Към най-добрия български бранител имаше засилен интерес и от други клубове, но „Болоня“ бяха изключително настоятелни в последните дни на трансфeрния прозорец и в крайна сметка Антов прие предизвикателството да демонстрира таланта си в едно от най-силните първенства на света“, информира официалният сайт на ЦСКА.

Валентин Антов има общо 87 мача във всички турнири с екипа на „червените“. В тях играе в 6817 минути, отбелязва 3 гола и получава 19 жълти картона.

„Болоня“ е на 15-о място в класирането на Серия „А“. В периода 1989 – 1991 година пък там игра бившият защитник на „Левски“ Николай Илиев.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html