събота, 4 май 2024 г.

„Пирин“ не се даде на ЦСКА, Акрапович хвали ганаец

„Пирин“ и ЦСКА не се победиха в приятелска среща на стадиона в Благоевград – 0:0. Гостите от София имаха преимущество в срещата, но така и не успяха да отбележат във вратата на „орлетата“.

Впечатление с играта си остави Адалберто Пеняранда, който бе критикуван от „червените“ фенове в редките моменти, в които получаваше шанс за изява през есента. Едно от най-чистите положения за ЦСКА пък изпусна Георги Йомов в 35-ата минута.

През второто полувреме Бруно Акрапович направи няколко смени в отбора на „армейците“, но и те не доведоха до промяна на резултата.

В самия край на мача последователно Антов и Кери можеха да се разпишат, но при първия случай топката профуча покрай гредата, а при втория вратарят на домакините спаси.

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович засипа със суперлативи каращия проби в тима централен нападател Бисмарк Чарлз. Ганайският футболист се появи в 60-ата минута на мястото на Али Соу.

“Момчето има фантастична скорост и знае как да вкара гол. Днес не се получи. Неговото движение и стил на игра е модерно. Има фантастична скорост, има контрол над топката. Младо момче, 19-годишен, пред него е бъдещето”, обави Акрапович.

“Гледаме още футболисти, надявам се да дойде нещо качествено. Ако не дойде, няма да се сърдя”, добави треньорът на „червените“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html