събота, 4 май 2024 г.

Григор купува апартамент за 1,5 млн. евро на Лолита

Българската тенис ракета №1 Григор Димитров подготвя подарък на новата си любов Лолита Османова. Малко преди да отлети за Австралия, където се подготвя за предстоящия старт на Australian Open на 8 февруари, двамата са оглеждали тузарски апартамент в Монако.

Според информацията тенисистът и красавицата планирали да заживеят заедно в новото жилище. Гришо планирал да купи апартамента, чиято цена надхвърля 1,5 млн. евро.

Близки до Димитров коментират, че двамата с Лолита са много влюбени, а самият факт, че двойката възнамерява да заживее заедно в ново жилище, бил показателен.
Въпреки че подаръците между двамата не са съизмерими, наскоро Лолита също е зарадвала Григор, припомня „Телеграф“. Това стана ясно по време на коледните празници, когато първата ракета на България Григор Димитров сподели видео в своя Инстаграм, където се снима заедно със своята котка. Домашният любимец се оказа, че му е подарен лично от Османова.

Два месеца по-рано се появиха първите подозрения, че Григор Димитров отново е намерил щастието в любовта. Тогава красивата Лолита бе забелязана в ложата на няколко негови мача и веднага се заговори, че двамата не са просто приятели, които се подкрепят, а прекарват време заедно. Рускинята обича да прекарва голяма част от времето си в Монако, където хасковлията живее от години.

Сега тя е в Мелбърн и ще подкрепя любимия си в първия за годината турнир от Големия шлем.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html