петък, 3 май 2024 г.

Стойчо Стойчев към Бабикян: Полип, посребрен от мустакати и голобради магнати

Политологът Стойчо Стойчев се нахвърли срещу Арман Бабикян от Отровното трио, след като организиралият протестите от миналото лято и евентуален бъдещ депутат публикува фотосесия, озаглавена „Средният пръст на властта“ след вчерашния жест на Валери Симеонов към протестиращите пред Министерския съвет собственици и и персонал на заведения.

Бабикян пусна в социалните мрежи 4 снимки с неприличния жест – на Красимир Каракачанов, на Емил Кошлуков, на Валери Симеонов и на Стойчо Стойчев.

Ето поста на политолога Стойчо Стойчев във Фейсбук:

Радев се дърли с Бойко, ГЕРБ оплюва Корнелия, тя се стряска на Гергов и Станишев; ДБ налита на ДПС, то пък сиктирдосва ОП, Слави и Марешки се репчат на всички, Коста на всички без двама-трима: всеки си е харесал някой от неговия аршин за враг и си пръска панаира.

Само едно патетично лице, бившо в много работи и псевдополитическото нищо около него, всмукало още бивши и такива дето са станали бивши без да са били нявга настоящи, но посребрено от мустакати и голобради магнати – иностранни меценати, се занимава обсесивно с моята персона, все едно съм най-голямата пречка пред превъплъщението му от пихтиеста маса провалени фигуранти в полип от паразитиращи окупанти.Имитиращи продукти и откровени посмешища, окарикатурени и натрапени като преносители на някаква бутафорна експертиза, от сайтове и кабеларки, къстовища и среднощни сокаци, секретират кайлъшка слуз, климактериална гняс и дефектнотоков запъртък в гастроезофагеален рефлукс да ме охрачат със септичния си ликвур.

Като си калпав футболист, виновен ти е съдията, но да кълнеш коментатора, давейки се в собствените си злостни лиги приляга повече на мицел, а не по-сложен организъм. Но много скоро ще се намери адекватен биоцид за тази стафилококова инфекция и айде в колектора при Кубратово.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html