понеделник, 29 април 2024 г.

Нов шеф на новините в Нова Тв, Миляна Велева напусна

Смениха шефа на новините в Нова телевизия СНИМКАНовиниИнформация

Миляна Велева напусна Нова Телевизия и вече не е шеф на новините, съобщиха от медията. Тя беше част от екипа на предишния изпълнителен директор Ива Стоянова, която си тръгна по-рано този месец. Кадровите промени в телевизията станаха факт, след като братя Домусчиеви я продадоха на „Юнайтед груп“.

Шеф на „Новини и актуални предавания“ става журналистът Илия Дафов. Той ще управлява цялостната стратегия за развитие на новините и публицистиката в телевизията. Професионалният път на Илия Дафов е тясно свързан с Нова Тв – на сутрешния блок в медията той посвещава 13 години. Започва кариерата си през 2008 г. като репортер в „Здравей, България“, а след това става редактор. В последните 5 години е продуцент на сутрешния блок. „Изключително много се радвам, че журналист като Илия Дафов, изградил своята професионална кариера единствено в Нова Тв, ще е новият Главен продуцент „Новини и актуални предавания“. С опита, който има и уважението, с което се ползва от колегите си, вярвам, че новините и публицистиката на Нова ще надградят доверието у нашите зрители. Неговото назначение е част от стратегията ни да развиваме утвърдени имена, получили своя професионален опит и доказали качествата си в нашата медийна група“, заяви Николай Андреев, Главен изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп.

Иван Христов – друг дългогодишен кадър на NOVA, ще бъде новият изпълнителен продуцент на “Здравей, България“. Той е част от екипа на медията от 2007г.

 

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html