събота, 4 май 2024 г.

Крошетата на Порие отказаха Конър Макгрегър (видео)

ММА звездата Конър Макгрегър претърпя тежка загуба при завръщането си в октагона след повече от година отсъствие.

Ирландецът загуби от опитния американец Дъстин Порие след серия от крошета във втория рунд на мача им в Абу Даби, част от галавечерта UFC 257.

Това е общо пета загуба в професионалната кариера на Макгрегър и трета на ниво UFC. В предишните случаи на най-голямата ММА сцена ирландецът отстъпи на Нейт Диас и Хабиб Нурмагомедов, а пораженията бяха съпътствани от доста проблеми и разправии след края на самите мачове.

Този път подобно нещо нямаше, а Макгрегър прие с достойнство своето поражение, сякаш осъзнавайки, че не бе достатъчно подготвен за този мач.

След мача дори имаше усмивки от страна на Конър, който призна, че ритнците на Порие в краката му са изтощили силите му и това се е оказало решаващо в срещата.

От своя страна Порие постигна най-значимата си победа след 34 ММА мача на професионални ниво, 27 от тях спечелени.

Макгрегър ще заработи $ 5 000 000, а бившият временен шампион в лека категория Порие ще спечели $1 000 000 от битката. Информацията е на авторитетното издание Independent.

Освен това двамата бойци ще получат процент и от продажбата на платени транслации (PPV) на двубоя им.

Първата битка между Конър и Дъстин се проведе през септември 2014 г., когато Макгрегър нокаутира опонента си още в първия рунд.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html