събота, 4 май 2024 г.

Иво Сиромахов със самопризнание: Наследници сме на предателите на Левски и Ботев!

Иво Сиромахов направи откровено самопризнание, че днешните българи не сме били наследници на Левски и Ботев, а на предателите им. За първи път от много време насам можем да се съгласим с този иначе лош имитатор на Чарлз Буковски, станал печално известен с това, че прави copy/paste на някои вицове и гегове от известни потребители на Twitter, после ги представя за свои във фейсбук и накрая ги пуска в обращение по телевизора при Слави Трифонов. Навиците на Сиромахов и интелектуалната му клептомания разгневиха силно преди време активните потребители на Twitter. Върхът на всичко обаче беше, когато плагиатът твърде нахакано се изцепи, че не бил крал нищо и това било заговор на хора, които искали да станат известни на неговия гръб. Интелигентното интернет общество му отговори подобаващо и тогава излезе цяла серия с туитвицове, посветени на дясната ръка на Слави.

Впрочем кражбата е съществена част от историята и с предателствата на Левски и Ботев, когато целта на предателите са били парите и ценностите от даренията на революционния комитет. Това ни дава основание да се съгласим напълно със самопризнанието на Сиромахов, че е наследник на предателите на националните ни герои.

„Байганьовщината у нас е нещото, което никога не се променя. Все същата завист, все същата злоба и омраза към успелите, постоянна и неприкрита враждебност към света“, обяви сценаристът Сиромахов, който омаскари десетки българи със скечове в чалга шоуто на чорбаджията си. Както коментира един потребител на „творчеството“ на сценариста: „Ако джуджето яхне голям джип, това не го прави голям човек“…

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html