събота, 4 май 2024 г.

ГЕРБ залага на бившата волейболна легенда Найден Найденов в Благоевград

Бившият ни национал по волейбол, а сега треньор Найден Найденов ще е изненадата, която са подготвили от ГЕРБ при подреждането на избирателните листи в Благоевград. Найденов е изключително популярен в областта, след като повече от 20 години живее и работи в района. Освен това е и благоевградски зет, което също би трябвало да му помогне да вземе голям брой от гласовете.

Найден Найденов ще разчита на подкрепата на местните избиратели в градовете, в които е работил – а в региона те не са малко – Разлог, Банско и Дупница, както и на разпознаваемостта си след успехите на националния отбор по волейбол на Олимпиадата в Лондон преди 8 години.

Камбитов и Цветанов

Задачата да спечели мандат от Благоевградския регион пред бившия национал е трудна, но не и непосилна, смятат партийните експерти. Още повече, че на последните избори ГЕРБ взе 5 от 11-те депутатски места, следван от БСП с 3, ДПС с 2 и ВМРО с 1. На тези избори ще се появи като нов кандидат и един от любимците на любителя на недвижима собственост Цветан Цветанов – бившият кмет на Благоевград Атанас Камбитов, както и бившите градоначалници на Банско и Сандански – Георги Икономов и Кирил Котев.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html