събота, 4 май 2024 г.

В Испания: Меси сменя Мбапе в ПСЖ

„Барселона“ и ПСЖ подготвят грандиозна сделка с участието на Лионел Меси и Килиан Мбапе, твърди испанското издание „Sport“. Според информацията, парижани виждат Меси като заместник на Мбапе, който е свързан с трансфер в „Реал“ (Мадрид).

Преговорите за нов договор на младия нападател не вървят добре и през лятото той може да бъде продаден, за да не си тръгне без пари през лятото на 2022 година, когато изтича настоящият му контракт.

Меси пък също е на изхода от „Барса“, тъй като има договор само до края на сезона и с оглед на това, че искаше да напусне още през миналата година, ще бъде изненадващо, ако реши да остане на „Камп Ноу“ и след лятото.

Изданието пише още, че поради финансовия феърплей парижани не могат да имат повече от две скъпоплатени суперзвезди в отбора си. Но тъй като Мбапе може и да си тръгне, това оставя вратата отворена за пристигането на аржентинеца.

Велики играчи като Лео Меси винаги ще са в радара на ПСЖ. Това заяви спортният директор Леонардо преди дни в интервю за France Football.

„Разбира се, сега не е времето да говорим или дори да мечтаем за това. Но следим ситуацията непрекъснато. Все още не сме седнали на масата. Четири месеца във футбола може да бъдат много дълги“, добави Леонардо.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html