събота, 4 май 2024 г.

Управителят на Нова ТВ Ива Стоянова напусна телевизията

Ива Стоянова: NOVA е семейство - човек не може да постигне нищо сам (ВИДЕО) - България - DarikNews.bg

Управителят на „Нова Броудкастинг Груп“ Ива Стоянова се оттегля от компанията заедно с братя Домусчиеви и вече не е част от нейния екип. Това става ден след съобщението на Комисията за защита на конкуренцията, че одобрява сделката за продажба на NOVA на United Group.

„Станах управител на „Нова Броудкастинг Груп“ след покана от досегашните собственици Кирил и Георги Домусчиеви и смятам, че е редно и достойно да се оттегля заедно с тях. Благодаря им за доверието, както и за приноса им за развитието на групата. Щастлива съм, че в момента медията е абсолютен лидер на пазара и по гледаемост, и по приходи. Работих с изключително мотивиран екип от професионалисти, които вярвам, че ще постигат още по-големи успехи, и им ги пожелавам от сърце“, заяви Ива Стоянова.

Любопитно е, че на страницата на Нова тв се появи съобщение, в което братята Кирил и Георги Домусчиеви, както и целият екип на Нова Броудкастинг Груп благодарят на госпожа Ива Стоянова за ползотворната и всеотдайна работа, и й пожелават успехи в бъдещи професионални начинания, но липсват благодарности и пожелания от новите собственици на телевизията.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html