събота, 4 май 2024 г.

Сайтче на Цветанов наплю Харизанов

Едно от пръкналите се напоследък сайтчета на бившия втори в ГЕРБ Цветан Цветанов –  narod.bg – яростно заклейми близкия до премиера Бойко Борисов Георги Харизанов, шеф на ТВ „Европа“ и деен член на Института за дясна политика.

Цветанов се стяга за парламента. Засега процентите му са под 2. Снимка: Интернет

Ето какво написа Цветановото сайтче с гръмкото име:

„Политологът” с криминално досие Георги Харизанов, познат повече като Жоро Тръбата заради нарязаната и разпродадена инфраструктура на „Напоителни системи”, стана Жоро Вентилатора, който с компрометираното си име ще издуха хунтата на Бойко на политическото бунище, научи Narod.bg.

Харизанов е бивш директор на „Напоителни системи“, уволнен в първия мандат на ГЕРБ, защото се разбра, че няма висше образование, че преди години е бил осъден условно за изнудване и че срещу него има разследвания за кражба и закана за убийство. В крайна сметка той осъди прокуратурата за незаконно обвинение“.

Ало, Цецо, и ние много знаем и много помним. Кой беше вътрешен министър по това време? Кой провеждаше гръмки акции с екзотични имена, кой наклепа лекарите от Горна Оряховица от трибуната на парламента? Кой мачкаше съд и прокуратура? Кого осъдиха в Страсбург и трябваше да плаща държавата България, а ти да си къташ парите  за луксозни апартаменти?

Ами ако този Жоро Вентилатора вземе, та си отвори и той устата? Все знае нещо. И вместо тежката партия ГЕРБ да издуха  недоносчето „Републиканци за България“? Тогава к’во пра’им?

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html