събота, 4 май 2024 г.

55 смъртни случая в САЩ след ваксиниране

Федералната база данни на САЩ – Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), обяви официално смъртните случаи след ваксиниране против коронавирус. Данните бяха публикувани от изданието The Epoch Time. 55 души са починали в Америка, след като са били ваксинирани. Някои от тях са починали няколко дни след процедурата.

66–годишен мъж от Колорадо, който е живял в старчески дом, е почувствал сънливост и в деня след ваксинирането не е станал цял ден от леглото. На следващия ден е бил открит „блед, с полуотворени очи и пяна на устата“. Когато служители в дома го открили, той все още дишал, но не е имал пулс. По-късно смъртта му е била регистрирана от лекари.

Споменава се за случаи, при които пациенти са починали часове след ваксинирането. В Южна Дакота 93–годишен мъж е бил инжектиран на 4 януари в 11 часа сутринта. След два часа се е оплакал от силна умора и е отказал да участва в курс по физиотерапия. Малко след това е починал.

Освен леталните изходи Федералната база данни съобщава и за 96 случая на опасни за живота усложнения от ваксините. Други 24 пациенти се оплакват от загуба на трудоспособност. 225 са пациентите, които са били приети в болница с различни оплаквания, а повече от 1000 сами са дошли в центрове за спешна медицинска помощ.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html