събота, 4 май 2024 г.

Платените хора на Гергов щели да щурмуват „Позитано“ 20 по подобие на Капитолия

Сподвижниците на Георги Гергов, които се събраха пред централата на БСП в Пловдив готвят протести и пред „Позитано“ 20 в София, вдъхновени от кадрите от щурма на Капитолия от американците. Част от пловдивските социалисти, които са на хранилка при олигарха-свинар, щели да искат среща с председателя на левицата Корнелия Нинова, за да й връчат декларация от Градското ръководство на БСП в Пловдив.

В нея те изразявали подкрепата си към олигарха и критикували действията на националното ръководство и на председателя Корнелия Нинова. Според протестиращите БСП от най-демократичната партия у нас се е превърнала в тоталитарна, чиято единствена цел е да обслужва интересите на шепа хора, облечени във власт.

Ние, пловдивските социалисти, няма да мълчим и не се страхуваме да се изправим срещу мутризацията на партията от настоящото тясно ръководство. С тези си действия националното ръководство на партията обезглавява втората най-голяма партийна организация в страната. Този конфликт не е провокиран от нас. Нямаме право да мълчим, макар дасе изправяме срещу организация със сериозен медиен и финансов ресурс, се казва в декларацията, на добре отглежданите пловдивски социалисти.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html