събота, 4 май 2024 г.

Павел Колев разкри защо напуска „Левски“

Павел Колев официално напуска „Левски“. Това стана ясно след днешния УС на клуба. На него присъстваха самият Колев, Наско Сираков, Константин Папазов, Константин Баждеков, Илия Христов, Минко Герджиков и Ивайло Цветков.

Най-важната точка от дневния ред бе именно ставката на изпълнителния директор, който се очаква да започне работа в УЕФА. В продължение на три часа „сините“ дискутираха още предстоящия лагер в Хърватия, селекционната политика и финансирането на клуба.

„Днес съм входирал в деловодството молбата за освобождаването ми. Надзорният и управителният съвет удовлетвориха моето желание. От тук нататък ще се търси нов изпълнителен директор. Докато не бъде вписан, оставам. Не е известно кой ще е той. Това решение съм го взел още лятото. Тогава изразих желание да бъда освободен с много на брой аргументи. Най-важният от които е, че е нормално при смяна на собствеността да се избере нов изпълнителен директор. Тримата членове на НС ме помолиха да остана до 31 декември. Изпълних обещанието“, заяви Колев след заседанието на УС.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html