събота, 4 май 2024 г.

Лукаку изпревари Феномена в „Интер“ (видео)

Нападателят на „Интер“ Ромелу Лукаку отбеляза своя гол №50 за отбора и подобри рекорд на Феномена Роналдо. Лукаку се разписа за победата над „Кротоне“ с 6:2 и достигна 50 гола в 70-ия си мач за „Интер“.

Досегашният рекорд бе на бразилеца Роналдо, който вкара 50 гола за 77 мача за „нерадзурите“.

„Интер“, който не крие амбициите си да спечелу Скудетото, влиза в труден цикъл, който включва гостуване на Рома и мач с Ювентус в Милано в следващите две седмици.

„Лукаку усети лек проблем в четириглавия си бедрен мускул. Ще видим дали е под въпрос за мача със „Сампдория“. Веднага щом усети болката, ние го сменихме, така че дано не е нещо сериозно. Видал може много да се подобри. Той определено трябва да сведе глава и да работи усърдно, защото никой в отбора няма гарантирано титулярно място. Налага се да докаже, че заслужава да играе, както и да се справя много по-добре, отколкото досега. Като казвам това, имам предвид неговата променлива форма, а в Интер не можем да си позволим подобно нещо. Той знае това, както и че трябва да тренира по-усърдно. Когато си в голям клуб, понякога можеш да използваш тренировките, за да се забавляваш с трикове с пета, но тук случаят не е такъв“, критичен след срещата бе треньорът на „Интер“ Антонио Конте.

Останалите резултати от Италия:

„Рома“ – Сампдория 1:0

„Аталанта“ – „Сасуоло“ 5:1

„Каляри“ – „Наполи“ 1:4

„Фиорентина“ – „Болоня“ 0:0

„Дженоа“ – „Лацио“ 1:1

„Парма“ – „Торино“ 0:3

„Специя“ – „Верона“ 0:1

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html