понеделник, 29 април 2024 г.

Изгониха Отровното трио от протестите

Протестиращите не искат Отровното трио при себе си
Сериозни раздори настъпиха среди протестиращите, които вече близо 175 дни искат оставките на правителството, главния прокурор и предсрочни избори. Часове след като подписа споразумение за общо явяване на изборите с Мая Манолова, Отровното трио беше прогонено и вече не е част от гражданското недоволство. Присъствали на поредния протест снощи свидетелстват, че хората са останали крайно недоволни от съглашението между четиримата и са ги обявили за политическа формация.
Споразумението с Мая Манолова е преляло чашата

Сред протестиращите отдавна зрее недоволство и сериозно недоверие към действията на журналиста, адвоката и скулптора. Преди седмици протестиращите ги уличиха в изразходване на 100 хиляди лева от дарения. Не на последно място вече почти два месеца тримата не са се появяли на протестите и само симулират бунтарство срещу Бойко Борисов и Иван Гешев. За много от недоволните граждани е необясним фактът, че идеите на Отровното трио получават гласност и се появяват в близки до властта медии, като това било знак, че са патерица за запазване на статуквото.

Така Арман Бабикян, Николай Хаджигенов и Велислав Минеков ще трябва да си търсят симпатизанти сред хората на Изправи се.бг., а протестиращите иронично ги наричат „новите обединени партриоти“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html