петък, 3 май 2024 г.

Генерал Мутафчийски: Политиката не е моята битка

Началникът на ВМА генерал Венцислав Мутафчийски коментира започналото ваксиниране у нас и работата си в Щаба през последната година. Председателят на Националния оперативен щаб не пропусна да подчертае, че ваксината не променя ДНК-то ни и хората няма от какво да се плашат. Генералът призна, че все още се чувства смущаващо, но му става приятно, когато някой на улицата го спира и го поздравява за положените усилия.

Когато премиерът издаде заповед за формирането на този щаб, каза: Истината и само истината. Аз говорех само истината, но тази истина будеше страх. Добре, намери се форма тази истина да е се казва чрез портала. Намериха се други форми тази истина да достига до хората, каза Мутафчийски.

Не познавам Атанас Мангъров, който е най-големият критик на Щаба и нямам отношение към него. С професор Костадин Ангелов обаче се знаем от много години, приятно съм изненадан от него като министър, отбеляза още той.

Мутафчийски категорично отрече, че ще става политик, като обясни, че политиката не е неговата битка и няма никакво намерение да се хвърля в това поприще.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html