неделя, 28 април 2024 г.

Беновска стана коледен елен, след като падна от екран

Илиана Беновска, която миналата година на 62 си направи фотосесия по бански на плажа, отново изненада почитателите си и стана коледен елен в навечерието на празниците. Ексцентрично-натрапчивата водеща на предаването „Беновска пита“ очевидно търси начин да попадне в центъра на събитията и да фокусира интерес към себе си. Последното е особено наложително, след като става ясно, че журналистката, която замеря опозиционните политици с ябълки, не попада в сметките да е лице на Нова NEWS.

Както е известно вече, от 4 януари Канал 3 престава да съществува и преминава в новинарското продължение на Нова телевизия, което ще носи името Нова NEWS. Това бе съобщено официално от ръководството на „Нова Броудкастинг Груп“, която придоби пакета от акции на Канал 3. Повечето от водещите на стария тв канал остават и в новия екип, но това май не се отнася за 63-годишната Беновска.

Сега неуморимата Илиана ще трябва да си търси нова работа или ще бъде оставена като редактор зад кадър в новия канал. Това я кара да търси нестандартни форми на изява като ролята на еленче, което тегли шейната на Дядо Коледа. Задача, с която се справя прекрасно.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html