четвъртък, 2 май 2024 г.

Би Ти Ви сваля от ефир „Шоуто на Цитиридис“

Николаос Цитиридис - bTV

Шоуто на Николаос Цитиридис ще падне от ефир в края на телевизионния сезон, стана ясно в дните преди Коледа. Договорът на предаването няма да бъде подновен и ще се търси нов проект за часовия пояс след 22,30 часа. Резултатите на шоуто на комика са много слаби в последните месеци и не си стрували парите, които се инвестират, твърдят източници от телевизията.

Предаването на Цитиридис стартира в началото на тази година, като целта бе да замести шоуто на Слави. В Би Ти Ви разчитаха, че именно Цитиридис е човекът, който може да замести Трифонов, за да не се загуби публиката. Шоуто стартира силно, но постепенно рейтингът му започна да спада, за да се стигне до нива от 13%, което е твърде малко за частната национална медия.

Николаос Цитиридис направи име като стендъп комик, като започва кариерата си през 2016 година. След по-малко от година подписва договор с мениджъра Иван Колев и се превръща в професионален стендъп комедиант. От 16 май 2019 г. е резидент – най-високата титла за особени постижения към комедията в България. 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html