Начало ДРУГИ Американец осъди родителите си, забранили му порното

Американец осъди родителите си, забранили му порното

Американецът Дейвид Въркинг осъди на първа инстация родители си, защото са унищожили колекцията му от порнографски списания, дискове и секс-играчки. Бащата и майката на Дейвид трябва да му платят 25 000 долара, но преди това ще обжалват решението.

Историята започва през 2016 година, когато след развода си мъжът се върнал в дома на родителите си. След няколко месеца обаче се скарал с родителите си, които извикали полиция и го изгонили от вкъщи. Дейвид си намерил жилище в друг град, но не успял да вземе със себе си порно–колекцията. Той очаквал, че ще му я изпратят чрез куриерска фирма, но баща му предпочел да я унищожи. Пред съда таткото казал, че направил огромна услуга на сина си. Пострадалият обаче бил възмутен от такива грижа и през пролетта на миналата година дал под съд семейството си. Според адвоката му, те трябва да му дадат три пъти повече пари, отколкото струва колекцията.

Семейството не отрекло факта, че е съсипало ценната колекция, но припомнили, че са му забранявали дори да я внася в дома им. За някои от нещата подозирали, че са незаконни и затова ги пазели в банкови трезори. Полицията обаче не намерила нищо незаконно в материалите.