понеделник, 29 април 2024 г.

Протестърите се изпокараха след коалирането на Манолова и Отровното трио

Христо Иванов отсвири Отровното трио

След новината за обединената кандидатура за изборите на Изправи се.бг на Мая Манолова и Отровното трио съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов заяви, че формацията ще се яви на изборите в този формат. Според него за някой и друг глас повече „умните и красивите“ ще търсят партньорство с коалиция от партии, които имат своята история.

Ние сме отворени към граждански формации, за да разширим подкрепата си, канили сме и „Отровното трио“ в това число, но като цяло не предвиждаме никакви други обединения с други партийни коалиции, отбеляза Христо Иванов в предаването „Лице в лице“.

По думите му става дума за коалиция от партии, които имат своята история. С други политически формации не са водени преговори за общо явяване на изборите, заяви още съпредседателят на „Демократична България“.

Преди дни един от учредителите на партията се отказа публично от нея, като описа във Фейсбук с кои от идеите на Иванов и приятелите му не е съгласен. От своя страна пък функционери на партията ударно обикалят страната и Европа, за да регистрират местни организации за предстоящите избори.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html