понеделник, 29 април 2024 г.

Дари, за да зарадваш някого!

Благотворителна инициатива, насочена към хората в нужда, организират „Лайънс клуб Стара Загора–Августа“ и „Лео клуб Стара Загора–Августа“. Под надслов „Дари! При нужда си вземи!“ те искат да допринесат за по-спокойни дни на най-нуждаещите се.

В брандирани за целта колички в една от веригите хррнителни магазини в Стара Загора всеки, който има възможност, може да остави пакетирани хранителни продукти с по-дълъг срок на годност. По този начин хората, които имат нужда от тях, ще могат пък да си вземат.

Благотворителната инициатива се осъществява със съдействието на собственика на веригата хранителни магазини – Николай Бинев. Количките за събиране на хранителни продукти са поставени в два от магазина: на ул. „Генерал Столетов“ 149 и на бул. „Патриарх Евтимий“ 80.

При препълването им събраните продукти ще се предадат за инициативата на Младежкия общински съвет в Стара Загора. Наскоро младите хора на Стара Загора призоваха: “Дари, за да зарадваш“. „Силни сме, когато сме заедно и създаваме добрини“, казват от Лайънс Клуб. Големият християнски празник Рождество Христово, който наближава, отново ни напомня да отворим сърцето си, да дадем надежда на ближния, казват участниците в инициативата.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html