сряда, 1 май 2024 г.

Калоян Методиев: Манолова, Трифонов и ДБ си правят сметки без кръчмаря

 

Калоян Методиев. Снимка: БГНЕС

„Първо Мая Манолова, Слави Трифонов и „Демократична България“ трябва да станат субекти, пък тогава да говорят за следизборни коалиции. Манолова е на кантар за влизане в парламента. Правят си сметки без кръчмар. Единият иска да се качи върху другия, за да го качи в парламента“.

Това заяви в ефира на БНТ Калоян Методиев, бивш началник на кабинета на президента.

Аз не виждам идеите на президента на Радев да се съотнасят с трите основни проблема на държавата. Хората се интересуват от здравеопазване, доходи и корупция. Това са трите приоритета. От там нататък да купуваме дронове и други такива неща нямат връзка с най-важното в държавата“, поясни Калоян Методиев

Той визира  представянето на план за Българи на Радев, където президентът разви идеята с дронове да се получава информация какво се случва в страната

Методиев похвали Корнелия Нинова, че е станала санитарка. По този начин тя си намерила ниша в ковид кризата, докато това не са направили премиерът и президента. „Борисов се провали в управляването на кризата, допусна България да е първа по смъртност в Европа, а президентът я подцени и дори подходи подигравателно”, каза Методиев.

Той бе освободен от поста си в президентството, след като участва на купон на Боровец с Нинова по случай избирането й за лидер на БСП.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html