неделя, 5 май 2024 г.

Синът на Марадона: Чакай ме и ела да ме потърсиш, когато настъпи моят час

Най-големият син на Дон Диего – Диего Армандо-младши, разчувства с думи по адрес на баща си в социалните мрежи.

34-годишният наследник на легендата е плод на извънбрачната му връзка с неаполитанката Кристина Синагра, докато Марадона играе за „Наполи“.

„Не можеш да си представиш колко щастлив бях само да те гледам до себе си… Чувствах се непобедим! Не можеш да си представиш колко много ще ми липсва тази прегръдка, тате, колко много ще ми липсва да гледам заедно с теб нашия любим „Наполи“! А моите деца?? Какво ще правят без техния толкова любвеобилен дядо?

Обещавам, че винаги ще са на твоя страна, винаги ще те бранят и винаги ще се тупат в гърдите, когато говорят за своя дядо! Татко, капитан на моето сърце, никога няма да умреш, защото ще те обичам до последния си дъх! Чакай ме и ела да ме потърсиш, когато настъпи моят час, защото винаги съм те искал до себе си, тъй като един син до своя баща не го е страх от нищо! На добър час, „десетка“ на моето сърце!! Обичам те“, добави Диего Армандо Марадона-младши.

Най-голямата дъщеря на Диего Марадона също наруши мълчанието си в социалните мрежи. 33-годишната Далма публикува емоционално съобщение след погребението на великия си баща.

„Винаги съм се страхувала от смъртта, но не и днес… защото знам, че това ще бъде моментът, в който ще те видя и ще те прегърна. Вече ми липсваш, тате!“, пише Далма, а думите й са придружени от стара снимка.

„Обичам те, татко! Ще те обичам и защитавам през целия си живот, защото ти благодаря за споделения живот! Унищожена съм, но ще продължа напред!“

Тя вярва, че пак ще види баща си и му обещава да упражнява пеенето си, за да пеят и крещят заедно, когато се съберат отново.

В съобщението си в социалните мрежи Далма разкрива, че се страхува от момента, в който дъщеря й ще пожелае отново да види дядо си чрез видеообаждане… както досега.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html