неделя, 5 май 2024 г.

Марешки към БСП: Уважаеми другари, гответе се за поредна изборна загуба

Лидерът на партия ВОЛЯ направи поредното провокативно изказване от парламентарната трибуна. Веселин Марешки успя да обиди БСП и да разсмее председателя на НС Цвета Караянчева.

„Преди месеци подписахме проекта за нова конституция, а вчера започна дебата с всички специалисти. Няма да се спирам на всички глупости, които се изказаха по наш адрес, например, че бетонираме управлението. Вкарването на дебат в зала не дава мандат на никоя партия. Единственото, което направихме, е да дадем шанс на експертите и алтернативните идеи, но и това не видяхме“, каза Марешки в декларация от името на парламентарната си група.

Зам.-председателят на НС заяви още: „Тази сутрин разбрах защо – изказването на проф. Пламен Киров, който представя себе си за острие на Радев и БСП и конституционен експерт, ми показа, че дебилизмът се е вселил в някои хора“, разкри лидерът на ВОЛЯ. „Проф. Киров направи твърдение, че ако броя на народните представители се намали от 240 на 120, всички партии с около 4-5-6% няма да влязат в НС. Това е нелепо и невежо твърдение. За всеки е ясно, че ако депутати станат 120, ние от ВОЛЯ например, ще имаме 4 души, а не 12“, категоричен бе лидерът на ВОЛЯ.

Най-вероятно това е поредният кадър, стигнал до висини, не заради качествата си, а заради партийната принадлежност, коментира Веселин Марешки.

С учудване разбрах вчера, че Нинова и БСП бетонираха властта на Борисов, като не гласуваха проекта за ВНС. Уж големите опозиционери бетонираха управляващите, каза лидерът на ВОЛЯ. С това си изказване Марешки успя да разсмее Караянчева.

Уважаеми другари, гответе се за поредна изборна загуба, обърна се Веселин Марешки към опозицията.

 

 

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html