неделя, 5 май 2024 г.

Йомов: В България няма кой да ни спре!

Като за първи път, мисля, че показахме добро лице пред Акрапович. Има какво да се желае, но с течение на времето, ако продължаваме да играем, както днес, мисля, че няма кой отбор да ни спре в efbet Лига”, обави крилото ЦСКА Георги Йомов след загубата с 0:1 от Йънг Бойс.

„Не е приятно това, което се случи. Раздаохме се до последно. Не бих казал, че не играем за нищо, в групите на Лига Европа сме. Във всеки мач трябва да се доказваме и да покажем, че сме добър и качествен отбор”, коментира Йомов.

Треньорът Бруно Акрапович обяви:

„Схемата ни на игра е оправдана. За мен нямаше друг вариант. Футболистите успяха да направят това, което исках. През второто полувреме показахме истинското си лице и доминирахме над съперника. Някои играчи имаха физически проблеми. Съперникът владееше повече топката и ни вкара лесен гол. Не правя компромиси, играят тези, които заслужават. Имахме доста играчи, които имаха физически проблеми и затова не успяхме да отговорим на Йънг Бойс. Важно е за нас да променим схемата на игра. Футболистите вече знаят какво се очаква от тях. Ако искаме да направим хубави неща в бъдеще това е нашата схема на игра“, каза той.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html