неделя, 5 май 2024 г.

COVID-19 реди състава на „Лудогорец“ за „Тотнъм“

Коронавирусът ще нареди състава на „Лудогорец“ за гостуването на „Тотнъм“ в четвъртък. Както е известно, около 15 футболисти и служители на „орлите“ дадоха положителни проби преди повече от 2 седмици, а сега минаха нови тестове, след които окончателно ще стане ясно кой ще лети за Лондон и кой все още ще стои под карантина.

Имената на някои от заразените са ясни, тъй като бяха обявени официално – Абел Анисе, Георги Терзиев, Антон Недялков, Оливие Вердон. Със сигурност срещу лидера във Висшата лига титуляри ще бъдат преминалите вече през болестта Кирил Десподов, Доминик Янков, Клаудиу Кешерю и навярно Мавис Чибота.

Капитанът Светослав Дяков също пребори COVID-19, но заради решение на Павел Върба, той бе не картотекиран за Лига Европа.

Проблем за треньора Станислав Генчев е това, че по-голямата му част от отбора изобщо не е тренирала през тези 2 седмици. А сега всичките футболисти ще бъдат хвърлени директно срещу един от топ отборите в Европа, който само преди дни победи „Манчестър Сити“ с 2:0 и се качи заслужено на първото място във Висшата лига.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html