неделя, 5 май 2024 г.

Проф. Мермерски ще прави общ бизнес с Веселин Марешки

Проф. Йонко Мермерски е обсъдил с бизнесмена и депутат Веселин Марешки своята патентована добавка, която намалява въглеродните емисии в горивото. След разговора, двамата са решили да опитат да създадат ново екогориво.

Това стана ясно в предаването „Беновска пита“ по Канал 3, където двамата бяха гости.

Политикът бизнесмен трябва да защитава и българското, беше позицията на Веселин Марешки. Заместник-председателят на НС отбеляза, че сериозните бизнесмени приветстват влизането на бизнеса в политиката, но малко от тях искат да се забъркат.

Дали ще се кандидатира за президент, ще реши след парламентарните избори. Много голяма е съпротивата срещу успели и независими хора. Според него системата не позволява такива хора да успеят. „Бизнесмените са прагматици и не търсят антагонизъм. Те търсят резултати в кратки срокове.

Румен Радев е подставено лице на БСП и поради тази причина мандатът му е изпразнен от съдържание. БСП е големият бич на нашия демократичен преход“, каза още Веселин Марешки.

Преди време проф. Мермерски беше нарекъл Веселин Марешки „българския Доналд Тръмп“. Според него е полезно участието на бизнесмени в политиката със своето име, а не чрез лобизъм. „В България единствен такъв пример е Веселин Марешки“, каза отново Йонко Мермерски.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html