неделя, 5 май 2024 г.

Каракачанов: Ангел Джамбазки е добро момче, а ВМРО не е певческа организация

Кадри от защитата на централата на ВМРО

 

АНТЕНИ

Ангел Джамбазки бил добро момче, което помагало на хората и защитавало имуществото на организацията, чийто заместник-председател е. По този начин лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов коментира ситуацията, в която евродепутатът Джамбазки пръскаше с водна струя и замеряше с пиратки протестиращите пред централата на партията преди шест дена.

Джамбазки като доброволец в болницата

„Ние във ВМРО имаме железни принципи. Ако някой ни направи добро, му отговаряме два пъти с добро. Ако някой злослови по наш адрес, го подминаваме, но когато ни нападнат, отвръщаме. ВМРО не е певческа организация“, коментира Каракачанов, който изпълнява функциите и на вицепремиер и на министър на отбраната.

Според лидера на ВМРО протестът и атаката срещу централата на ВМРО дошъл точно в навечерието на отказа на България да подкрепи Северна Македония за начало на преговорите за ЕС. По този начин Каракачанов опита да даде особено важно значение на партията си, която с непоследователната си политика към македонците е една от причините за езика на омразата в Скопие срещу българите.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html