понеделник, 29 април 2024 г.

Кавани с първи гол за „Юнайтед“

„Манчестър Юнайтед“ прекъсна серията си без победа във Висшата лига. Тимът на Оле Гунар Солскяр постигна обрат в Ливърпул и спечели с 3:1 при гостуването си на „Евертън“.

Два гола за „червените дяволи“ вкара Бруно Фернандеш, а в добавеното време за първи път с екипа на „червените дяволи“ се разписа Единсон Кавани. Бернард се отбеляза за домакините.

Въпреки успеха спекулациите относно привличането на Маурисио Почетино, който да наследи Оле Гунар Солскяер като мениджър продължават.

Друга коментирана тема е евентуалната раздяла на тима със звездата Пол Погба, чиито изпълнения за тима „червените дяволи“ са доста незадоволителни. Престижното списание „FourFourTwo“ твърди, че „Юнайтед“ възнамерява да пусне френския халф на пазара през 2021 г.

Наскоро тимът удължи договора на французина до 2022 г., но това се разбираше като формалност за „Юнайтед“, който по този начин се застрахова да не изпусне световния шампион за без пари догодина. Така клубът ще бъде в добра позиция да го продаде през 2021 г.

Погба отдавна е в списъка на треньора на „Реал“ (Мадрид) Зинедин Зидан, въпреки че финансовият аспект винаги е бил пречка за това той да акостира на „Сантиаго Бернабеу“.

„Погба иска да се работи под ръководството на Зидан от следващия сезон и е успял да накара „Манчестър Юнайтед“ да намали цената му до 60 милиона евро“, пише пък „Calciomercato“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html