неделя, 5 май 2024 г.

Моралес оптимист: Бием ли в Берн, излизаме от групата

Треньорът на ЦСКА Даниел Моралес заяви, че ако „армейците“ победят утре „Йънг Бойс“, отборът може да влезе в борбата за излизане от групата на Лига Европа.

„Отиваме с амбиция да играем добър футбол. От мача с „Рома“ има много позитивни неща. Видяхме колективен дух и отборна игра. Това беше добър пример за предстоящия мач срещу „Йънг Бойс“, каза Моралес. Извън състава за сблъсъка в Берн той остави Димитър Евтимов, Петър Занев и Жеферсон.

„Това е трети кръг. Мисля си, че ако излезем победители от този мач, имаме шансове за класиране напред. Остават още мачове, но това ще ни даде възможност да направи крачка напред и да се борим за първи места“, допълни треньорът.

Специалистът разкри, че едва днес ЦСКА ще тренира на изкуствен терен и това ще стане по време на официалната тренировка. „Днес имаме тренировка на изкуствен терен. По-различно е. Топката върви по-бързо, но момчетата са играли на изкуствена трева. Това е предимство за домакините. Става дума за последно поколение трева, която е разрешена от УЕФА, но не мисля, че това ще повлияе на крайния резултат“, допълни Моралес.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html