петък, 3 май 2024 г.

Вижте коя е тайнствената блондинка от ложата на Гришо

Тайнствената дама, която подкрепяше Григор Димитров от ложата на турнира във Виена, беше разкрита! Това е Лолита Османова, твърди Break Point. Блондинката е дъщеря на руския олигарх Елдар Османов.

Красавицата пазеше ревностно самоличността си в тайна, като в първите два мача се появяваше на корта с маска и шапка. По време на срещата с Еванс камерата няколко пъти я улови в пълния ѝ блясък.

Лолита е на 25 години. Нейният баща Елдар Османов има бизнес в сферата на енергетиката. В публикации от последните години се твърди, че компанията му не е в цветущо състояние и дори е подведен под съдебна отговорност за монопол.

През 2017 година Лолита се омъжва за Гаспар Адволян – син на друг милиардер Алберт Авдолян. Сватбата в „Долби Тиътър“, където традиционно се връчват наградите „Оскар“, струва около 10 милиона долара и е сред най-скъпите в света. 500 000 са похарчени само за цветя. Лейди Гага и Джейсън Деруло веселят гостите. През есента на 2018-а обаче двамата се развеждат. Красавицата е изпълнителен директор на Luxury International Magazine.

Блондинката живее в Монако и играе тенис, но не на професионално ниво, а само за да поддържа страхотния си външен вид. Лола е била обещаващ талант, докато не се сблъсква с контузии и психическото напрежение.

Дали става въпрос за романтична или приятелска връзка между Григор и Лолита, предстои да разберем!

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html