петък, 3 май 2024 г.

Веселин Марешки: „Воля“ е гарант на управлението

Народното събрание продължава да работи само заради нас, ние сме гарант на управлението, заяви по БНТ председателят на „Воля“ Веселин Марешки. Ако нас ни нямаше, пенсионерите нямаше да получат по 50 лева надбавки, но тези пари могат да бъдат и сто лева, добави Марешки.

Една опозиция не може да бъде само крякаща и да се стреми да завлече управляващите към дъното, тя трябва да бъде и градивна, заяви зам.-председателят на парламента.

Според него мерките на правителството в борбата срещу коронавируса са по-скоро адекватни.

Във „Воля“ тепърва ще гледаме числата в бюджета, но в голяма степен ще го подкрепим, заяви Марешки. Според него мярката 60/40 може да бъде заменена със 100/0, защото има достатъчно пари.

Президентът цял живот е бил на заплата, няма представа как се прави бюджет и по-добре е да замълчи, заяви лидерът на „Воля“.

Той изрази недоумението си, че нито една партия включително и социалната БСП, не подкрепя предложението му хората над 65 г. и учениците до 14 години да получават безплатни лекарства.

Партиите бягат като дявол от тамян и от революционната тема за  държавните бензиностанции, само „Воля“ може да я реализира, смята Веселин Марешки.

„Воля“  е сред хората на протестите, а не може министър на Бойко Борисов като Христо Иванов сега да казва, че Борисов е лош, каза лидерът на „Воля“.

Помагам на хората да оцеляват срещу корумпираните политици, а ако те ни изберат, ще живеят добре, ако не – аз ще продължа да си живея добре, заяви още Веселин Марешки.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html