неделя, 28 април 2024 г.

Феновете на ЦСКА искат Йешич за треньор

 

Феновете на ЦСКА искат Миодраг Йешич за треньор. Част от лидерите на Сектор Г вече са разговаряли със сръбския специалист и са го уверили, че е добре дошъл на „Армията“. Той, от своя страна, също е показал, че има желание отново да поеме ЦСКА, твърди gong.bg.

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев вчера се е срещнал с феновете и е бил запознат с техния избор. Двете страни са обсъдили подробно варианта с Йешич и се очаква в близките дни босът лично да осъществи контакт с треньора.

Според информация на „Антени“ именно привържениците са били против назначението на Златомир Загорчич за наследник на Стамен Белчев. Сърбинът призна, че се е чул с хора от ръководството на „червените“ след 1:1 с Арда, но засега е в Нови Сад и изчаква.

Иначе самият Миодраг Йешич се познава отлично с Гриша Ганчев от двата си престоя в Литекс – през 2008 и през 2014 г. Също така той изведе „армейците“ до титлата на България през 2005 г.

По-рано днес друг спряган за наставник на ЦСКА – Стойчо Младенов, отрече появилите се информации, че е поискал сериозна сума, за да поеме отбора. В момента специалистът води казахстанския „Кайсар“.

Уважаеми армейци,

За пореден път ставам жертва на жълти новини в доброжелателни медии. От 2 години не съм разговарял с човек от ръководството на ЦСКА. Странно как тези медии разбраха каква неустойка съм искал, без да е имало преговори. Собствениците на ЦСКА могат да го потвърдят, ако желаят. Явно някои около любимия ми клуб твърде много се страхуват дори от сянката ми. Пет години съм далече от ЦСКА, не съм спирал да работя и дори в момента готвя моя тим „Кайсар“ за следващия мач. Това е цялата истина. А вечната НЕистина остават приказките за комисионни, която почти две десетилетия никой не доказа. Поне 90 процента от феновете на „Българска армия“ знаят всичко за Стойчо Младенов и им благодаря за подкрепата! Пожелавам успех на ЦСКА в Рим!“, написа Младенов.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html