петък, 3 май 2024 г.

Тити: Утре ще мислим кой да е треньор

„Георги Тодоров пое риска да води отбора и да работи с млади момчета, които ги познава от Академията. Грехота е, аз тренирам баскетбол, разбирам от психология. Вчера си говорихме с целия треньорски щаб. При наличието на Наско Сираков в “Левски“ е глупаво аз да изразявам мнение кой трябва да застане начело на тима. Има 48 часа време до следващата тренировка. Всяко решение сме го правили с мисъл за “Левски“. Ще се постараем да направим най-доброто не отборът да играе добре, а да намерим начин да се отблагодарим на милионите фенове на “Левски“. Представяте ли си какви щяха да бъдат резултатите от дарителската кампания, ако имахме успехи и на терена?“, заяви пред БНТ един от акционерите в “Левски“ – Константин Папазов, по повод оставката на треньора Георги Тодоров след 1:2 от „Черно море“ на „Герена“.

Тити разкри, че утре ръководството на „сините“ ще се събере и ще мисли кой да е новият наставник на тима. Тити призова „Синя България“ да бъде коректна към Тодоров, който пое голям риск като застана начело на отбора в много тежък момент.

„Утре ще се съберем и ще мислим кой да е новият треньор, тежък момент е. Призовавам цяла “Синя България“ да бъде коректна към Георги Тодоров. Радвам се, че има такива хора, които го защитават, защото в България сме големи хейтъри и гледаме само лошото“, допълни той.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html