четвъртък, 2 май 2024 г.

PCR тестовете цапат мозъка: Изцепки от анти-КОВИД групите

Бисер от групата „Измамата Ковид“.

КОВИД е измама. Той не съществува. Няма пандемия. Има пландемия. Целта е да ни заробят.

Това е само част от най-разпространените идеи по групите и форумите, които смятат, че коронавирусът е измислица. Чували сте ги, няма как.

„Антени“ обаче ще ви представи скромна извадка от уникални изцепки, които едва ли биха стигнали до вас, ако не влезете специално да четете, за да се смеете (или натъжавате). Публикуваме ги без редакция на правопис, граматика и пунктуация.

Тези групи често биват изтривани или сменят имената си, тъй като Фейсбук трие конспираторско съдържание, което отрича ваксини, болести и дава вредна здравна информация.

Коментари от групата „Измамата Ковид-19“ във Фейсбук:

„Тази пръчка дето я блъскат в носа, разкъсва преградата до мозъка и той остава незащитен от бацили, които биха могли да влязат през носа.Отдавна писаха, че хората, които са правили ПСР имат сериозни главоболия и им тече кръв от носа но кой да прочете. Освен това главоболието им е най-малкият проблем…“
––––––––
Възможно ли е толкова дълго време да са ни лъгали относно вирусите? Дали въобще съществуват или болестите са следствие от натравяне на организма и стрес! Какво е вашето мнение?
––––––––
„Ваксините – лек срещу болести или опит за убийство?
––––––––
„Извинете ме, но след като е толкова яростен и унищожителен, вируса от май до септември къде беше?“
––––––––
„Когато наплашиш човек, заявявайки, че най-ценното – собственото му здраве е силно застрашено, го превръщаш в роб… Роб на всякакви безумия, включително и дишане през парцали. Какъв трябва да си, че да вярваш, че с маската пазиш околните, а не си даваш сметка, че си съсипваш собствените бели дробове?!?
––––––––
На втория звяр беше дадена сила да даде дъх на образа на първия звяр, така че изображението да може да говори и да накара всички, които отказаха да се поклонят на изображението, да бъдат убити. Той също така принуди всички хора, големи и малки, богати и бедни, свободни и роби, да получат марка на дясната си ръка или на челата си, така че да не могат да купуват или продават, освен ако нямат марката, която е името на звярът или числото на името му.“ (редакцията на „Антени“ признава, че не разбира този последен пост)

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html