петък, 3 май 2024 г.

Бербатов проговори за БФС

Димитър Бербатов коментира информацията на, че ще участва в идзборите за нов шеф на БФС заедно с бизнесмена Петър Величков.

„Познавам се с Петър Величков от доста време. Доста пъти сме обсъждали българския футбол. Може би в последно време малко по-интензивно. Имаме доста допирни точки, но ако има нещо официално, ще стане ясно в близките седмици. Истината е, че не е важно аз ли ще съм, друг ли ще е. Не ламтя за шефско място във футболния съюз, не искам да раздавам заповеди. Искам българският футбол да върви в правилната посока, като гледам националния отбор да ми е хубаво. По тази линия е важно човекът, който е там да донесе промяната. На този етап всичко е във фазата на разговори между двама човека, които се уважават и имат еднакви гледни точки“, обясни той пред „Дарик“.

„Венци Стефанов има някакво озлобление към мен. Преди време се бяхме чули с него и му казах, че не ми е приятно да ми споменава името. Може би от тогава е събрал още злоба. Също така може би се вижда, че идва промяната и човек, който не иска промяна, се бори с всички сили. Аз като имам нещо да казвам ,се обаждам и го казвам лично“, отговори Митко на критиките на боса на „Славия“.

„За момента си говоря с човек, когото познавам. Предполагам това правят и други хора. Надявам се да настъпи промяна. Не търся да ставам шеф или да се изявявам като такъв, а търся футболът ни да тръгне в по-добра посока – действия трябват, а никой нищо не прави в последните 14-15 години“, завърши Берба.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html