петък, 3 май 2024 г.

Слави плати 20 бона на Деси Тенекеджиева, не й дължи вече нищо

Дни преди да навърши 54 години, шоуменът обяви в ефира на 7/8 ТВ, че вече не дължи нито стотинка на Деси Тенекеджиева. В края на месец август след 5-годишна борба Тенекеджиева спечели делото срещу Слави за 16 предавания за подигравки с нея, излъчвани от 2013 до 2015 година и го осъди.

Снимка от сайта „За жената“.

Причината да заведе делото е пародийният образ, който й е изграден в шоуто, сравнявайки я с крокодил, вълк, вещица и др. Всичко това довело до чувства на срам, душевна болка и страдание у актрисата, пише в окончателното решение по делото.

„Деси ме осъди, аз не й се сърдя. Платих сумата, която съдът отреди. Деси я харесвам много, бях я канил в шоуто, когато тя заведе делото, за да се разберем, но тя отказа. Това е нейно право“ – споделя Трифонов.

Присъдата бе обявена на 17 август т.г. Делото се води 5 години.  Деси определи съдебното решение като победа и много важна крачка. На втора инстанция актрисата загуби делото, но с особено мнение, след което окончателно печели във Върховния съд.

Парите тя ще преведе на Фондация „Стоян Камбарев“, с която вече 12 години подпомага млади и талантливи български творци.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html