понеделник, 29 април 2024 г.

„Царско село“ ужили „Лудогорец“ в 94-ата минута!

„Царско село“ шокира „Лудогорец“ насред Разград. Тимът на Любослав Пенев измъкна 1:1 от шампионите в двубой, който всички очакваха домакините да спечелят лесно и да оглавят класирането в Първа лига.

Влезлият като резерва Лъчезар Балтанов беше изпуснат в при центриране в 94-ата минута на мача и юношата ни „сините“ донесе историческата точка за Царско село.

Разградчани успяха да поведат от дузпа, отсъдена в 28-ата минута. Около решението му нямаше съмнения, защото опитният Иван Бандаловски опита да изчисти топката с глава, но след рикошет в негов съотборник, тя се спря в разперената му встрани ръка. Зад топката застана испанецът Ихиньо, който вкара петия си гол за „Лудогорец“ от началото на сезона.

Точно след час игра на терена се появи Кирил Десподов, който дебютира след трансфера си от Италия и в 83-ата минута спечели дузпа. С изпълнението се нагърби Клаудиу Кешеру. Румънският нападател обаче стреля много силно и прати топката над вратата, разминавайки се със своя гол №99 за „Лудогорец“.

В четвъртата минута на добавеното време пък се стигна до сензацията, след като Лъчо Балтанов засече с глава едно центриране и оформи крайното 1:1.

След него шампионите събраха 17 точки, като остават на една от лидера „Локо“ (Пд) и с 4 повече от „Царско село“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html