петък, 3 май 2024 г.

Клоп избухна: Не видях засада, имаше чиста дузпа срещу Ван Дайк!

Мениджърът на „Ливърпул“ Юрген Клоп остана доста разочарован след 2:2 срещу „Евертън“ в дербито на „Гудисън Парк“. Гостите повеждаха на два пъти, но „карамелите“ успяха да се доберат до точката.

В добавеното време гол на Джордан Хендерсън бе отменен заради много спорна засада.

Немският специалист сподели, че не само той, а и играчите му са учудени защо не е зачетено попадението.

“Представянето ни беше на топ ниво. Мачът също. Добър двубой и за двата отбора. Ние имахме явна доминация срещу отбор, който е много уверен. Това беше може би най-добрият ни мач на “Гудисън”, откакто аз съм в „Ливърпул“. Резултатът обаче е 2:2 по различни причини”, обяви германецът.

“За мен ситуацията с Ван Дайк е чиста дузпа, но след това видях как флагът се вдига. Все още си мисля, че нарушението трябваше да бъде изгледано. Това не е влизане, което един вратар може да си позволи в наказателното поле. Ако не бе отсъдена засада, това е 100-процентова дузпа. Пикфорд извади Ван Дайк от мача. Не видях добре ситуацията с тази засада, но видях гола на Хендерсън след паса на Садио Мане. Не видях засада. Може би някой ще ми обясни защо има такава. Играчите не разбират защо този гол бе отменен“, продължи той.

“Ван Дайк не е добре. Той играе с болки почти всеки мач, но сега не можеше да продължи. Честно казано, Тиаго също не изглежда добре. Много сериозно нарушение срещу него”, заяви Клоп.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html