петък, 3 май 2024 г.

Бекер: Федерер вече не е най-добрият

Германската тенис легенда Борис Бекер призна, че е приел много тежко загубата на Новак Джокович от Рафаел Надал на финала на „Ролан Гарос“ преди седмица.
Припомняме, че в този мач Матадора стигна до доста лесна победа над сърбина и така спечели 13-ия си трофей във френската столица и за сетен път доказа защо е най-добрият състезател на клей.

„Беше болезнено да гледам как Джокович губи от Надал. Двамата с Новак работихме заедно и това беше страхотно време и за двама ни. Ние сме братя по дух“, коментира 52-годишният германец, който има 6 титли от Големия шлем.

„Мисля, че Федерер вече не е най-добрият в историята. Време е дискусията за най-добрия тенисист на всички времена да приключи“, каза още той, като добави, че Надал и Джокович са дали сериозна заявка, че ще задминат Маестрото.

Истината е, че последните новини около Бекер са свързани със съда, след като преди по-малко от месец той пледира невинен пред британските власти по обвинения за редица измами, свързани с банкрута му през 2017 г. Както вече сме ви информирали, ако бъде признат за виновен, Борис може да бъде осъден на седем години затвор.

Той е обвинен, че не спазил задълженията за разкриване на информация. Обвиненията срещу него са общо 19, като прокуратурата смята, че той е укрил свои ценни вещи и пари, за да ги запази и след банкрута.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html