петък, 3 май 2024 г.

Десподов: Не съм предател, никой от ЦСКА не ме потърси

Кирил Десподов бе официално представен като играч на „Лудогорец“. 23-годишният ас разкри, че никой от ЦСКА не го е потърсил и че не се движи с охрана.

„Мисленето ми много се промени в чужбина. В Серия А се работи много сериозно. Аз съм на възраст, в която ми се играе, а не да си взимам заплатката само. Престоят в чужбина ми се отрази много ползотворно“, сподели Десподов.

„Има по-силна конкуренция в първенството от преди. ЦСКА играе добре, „Локо“ (Пд) и „Берое“ – също. Вие всички знаете, че аз съм професионалист. Играе ми се футбол. Това трябва да се разбере от всички. Не ми се тренира за здраве. Искам да се развивам и тук мисля, че ще мога да го направя. „Лудогорец“ показа голямо уважение към мен. Дали ще играя в събота, треньорът ще прецени. Повече от 50% от футболистите ги познавам като стил на игра, а също така съм запознат със стила на игра на Лудогорец“, добави той.

„Предстоят ни много хубави мачове в Лига Европа. Трябва да спечелим повечето от тях, за да излезем от групата. Аз не бях играл два месеца и половина в официален мач. В последния мач за националния отбор се усети умората в мен. Ще работя, за да вляза в топ форма за възможно най-кратко време.“

„Не се движа с охрана. Аз съм професионалист. Трябва да затворим тази тема за ЦСКА. Мен никой от ЦСКА не ме потърси да ме попита дали бих желал да се върна в ЦСКА –  продължи крилото. – Няма как да говорим за предателство. Не съм предал никой. Искам да затворим тази тема.“

„Аз избрах номер 11. Роден съм на 11.11 и мисля, че този номер ми носи много късмет“, допълни още Кирил Десподов.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html