петък, 3 май 2024 г.

Балъков: Време е за тотална промяна във футбола

Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков е на мнение, че е време за тотална промяна в българския футбол. Той призова за рестарт на системата.

„През националния отбор минаха много треньори, а резултатите са почти никакви. Докато хората, които не се занимават с футбол не разберат, че е време за тотална промяна във всяко едно отношение и това не се случи, говоря за в бъдеще и се даде време на екип или хора, които могат да направят тези промени, а не да ги оценяваме за един, два, три или пет мача. Ние трябва да сме много големи мазохисти, за да считаме, че треньорите са виновни за това, което става с националния отбор през последните 16 години“, коментира Балъков.

„Трябва да се направи рестарт с концепция. Нещата трябва да се случат. Въвеждане на нови правила в развитието на детско-юношеските школи и даване на шанс за развитие на младите таланти, които го заслужават“, добави той.

„Жалко е, че срещу Унгария не успяхме да си отбележим шансовете. Очаквах по-голямо надмощие от страна на унгарците. Нямахме късмет и не успяхме да си реализираме шансовете. Този мач беше истинският за нас. Така е за съжаление. Сега е време за решения“, категоричен е бившият наставник на националния ни отбор.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html