петък, 3 май 2024 г.

Емо Костадинов за бъдещето на Дерменджиев: Ще мислим…

Уклончив отговор за бъдещето на селекционера Георги Дерменджиев даде Емил Костадинов след загубата на националите с 1:3 от Унгария, която сложи край на надеждите ни за участие на европейското.

„Не е моментът да говорим. Нека преспим и утре ще помислим“, обяви той.
„За мен беше много странен мач, имахме положения, но те вкарваха головете. Пропуснахме нашите шансове“, продължи членът на Изпълкома.

„Животът продължава, пропуснахме голям шанс наистина, но дано българският национален отбор има по-добро бъдеще. Целта е винаги да побеждаваме, така че и срещу Уелс и Финландия целта трябва да е същата“, завърши Костадинов.

Друг от вицепрезидентите в оставка – Атанас Фурнаджиев, не спести критики към Дерменджиев и някои от решенията му.

„Явно на този отбор му трябва още време да израсте. Имаме млади играчи. За съжаление спортно-техническият щаб реши да ги пусне като резерви. За мен тези млади играчи, които видяхте – Доминик Янков, Георги Йомов и Кирил Десподов, трябваше да са титуляри. Имаме потенциал, който за в бъдеще се надявам да бъде развит. Трябва да израстваме още“, заяви Фурнаджиев, а относно съдийството на „Васил Левски“ и по-специално използването на системата ВАР допълни:

„Знаете, че има много „за“ и „против“ за ВАР. Има съдии, които стоят отстрани, гледат и дават указания за главния рефер.“

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html