петък, 3 май 2024 г.

Кристиано Роналдо е гей, обяви агентът на Ирина Шейк

Суперзвездата на „Ювентус“ и световния футбол Кристиано Роналдо е гей, заяви агентът на Ирина Шейк, бившата приятелката и съпруга на португалския футболист, Петер Листерман. Това сензационно изявлениe той направи в интервю за youtube – канала на украинския журналист Дмитрий Гордон. „Сватбата им бе измама. На нея й трябваше популярност, а на него да прикрие от феновете, че харесва момчета. Фалшива сватба. Може би е имало секс между тях, но е било нещо случайно“, разкрива Листерман.

Петер Листерман

 

Петер Листерман е брачен агент, вероятно най-добрият в света в своята област. В картотеката си той разполага с над 5 000 момичета, които е запознавал с най-богатите хора на планетата. Той е роден в Киев през 1957 година, но в края на 80-те емигрира в Америка, където се захваща с този бизнес.

Самият Роналдо преди четири години даде повод на медиите да спекулират с това дали предпочита мъже пред жени, когато по време на мач с „Атлетико“ Мадрид едва не стигна до бой с футболиста на „червено–белите“ Коке. Камерите заловиха Коке да го нарича „гей“, а португалецът да му отвръща „Може и да съм гей, но съм пълен с пари“. След мача Роналдо потвърди пред медиите, че е казал точно това.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html