петък, 3 май 2024 г.

Димитър Маринов отново в България

Снимка: Енчо Найденов

Талантливият актьор Димитър Маринов, който миналата година развя родното знаме от сцената на наградите „Оскар“, се връща в България. Звездата от „Зелената книга“ официално обяви дати за второто издание на актьорската школа, която провежда у нас.

Димитър Маринов, който през пролетта беше част и от предаването „Като две капки вода“, ще проведе курса си  между 16 ноември и 5 декември. „Академия Маринов за Екранни изкуства се завръща в София!“, анонсира екранният Олег от „Зелената книга“. На родна почва той ще демонстрира американската система за обучение за кино, реклама и телевизия, като ще сподели своя опит не само като актьор, но и като главен преподавател в Bernard Hiller Actors Studio – Холивуд и в Marinov Actors Studio.

Маринов ще раздели учениците си в три групи – тийнейджъри, възрастни и майсторски клас за участници от първата година и професионалисти с високи творчески достижения. Той имаше намерение да проведе второто издание на школата си именно през тази пролет, но отложи плановете си заради пандемията от коронавирус.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html